🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتونن با توجه به این تعارض آشکار پلاک من رو به نام شاکی کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۶

با سلام.
خونه نیمه سازی رو بنده با یه ملکی معامله کردم البته ندیده، بعد که دیدم متوجه شدم کلاه رفته سرم و خواهان فسخ اون قسمت معامله شدم و زمین رو گفتم نمیخوام طرف قبول کرد که دو ماهه پولش رو بده ولی بعد از یکسال امتناع میکنه و الان شکایت به الزام به تنظیم سند رسمی کرده و دادگاه بدون در نظر گرفتن موارد دفاعیه من و قبول دادخواست فسخ متقابل از طرف من رای به الزام به تنظیم سند صادر کرده در حالیکه پلاک ذکر شده در حکم متعلق به دولت است نه من و من فقط یه فرعی از اون دارم که به دلیل عدم اطلاع شاکی ذکر نشده و من هم دیدم پلاک مال من نیست اعتراص نکردم و الان اجراییه صادر شده آیا میتونن با توجه به این تعارض آشکار پلاک من رو به نام شاکی کنن ؟؟ و در ثانی چجوری میتونم فسخ مورد معامله رو بخوام ؟؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود موضوع بستگی به شرایط مفاد قرارداد دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد

موضوع بستگی به شرایط مفاد قرارداد دارد والبته فسخ نیز فوریت دارد.

شما میبایست اراده خود بر فسخ معامله را به طرف مقابل اعلام می کردید و سپس تایید فسخ را از دادگاه صالحه درخواست می نمودید با توجه به فوریت موضوع اعلام فسخ و شرایط پیش آمده درخصوص صدور حکم الزام به تنظیم سند ، شما میبایست حتما با یک وکیل مشاوره مفصل داشته باشید

درود بر شما

موضوع بستگی به شرایط و مفاد قرارداد شما دارد و البته فسخ نیز فوریت دارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط