🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میشه از مادری که غیر منطقی دخترش رو کتک میزند، شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۵

سلام،
و اینکه میشه از ۱۸ سالگی به بعد مستقل زندگی کرد؟ ( در چه صورت دادگاه این اجازه رو میده؟ ) ( آیا باز هم خانواده میتونه مزاحمتی ایجاد کنه و مانع بشه؟ )
(وقتی که از همه نظر فرزند رو بدون هیچ دلیلی محدود و از همه جا و همه چیز منع میکنن و از لحاظ روحی و روانی بهش آسیب میزنن..)

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ضرب و جرح از سوی هیچ کسی پذیرفته نیست و قابل شکایت کیفری است
بعد ۱۸سالگی شخص علاوه بر حق تمتع که از بدو تولد به ان دست پیدا می کنه دارای اهلیت استیفا می گردد یعنی قدرت دخل و تصرف در اموال خود را هم دارد و وابسته پدر بعنوان ولی قهری نیست و انچه فرزندان را نزد خانواده نگه میدارد تا قبل از تشکیل زندگی مشترک مسائل مالی و عاطفی و اخلاقیست و لاغیر
بنظر بهتر و منطقیست در این رابطه از روانشناسان کمک بگیرید تا با درایت تصمیم درست را بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سعی کنید مشکلات خانوادگی رابا مصالحه بدون رجوع به دادگاه حل کنید آخرین راه دادگاه باشد

سلام
بله میتوانی شکایتی از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادسرای عمومی مربوطه نمایی تا از سوی دادسرای ویژه اطفال به موضوع رسیدگی شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط