🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میشه اعتراض کرد و دیه خردشدگی را دریافت کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۸۶

بنده یک تصادف داشتم که منجر به خردشدگی جفت ساعد شد و حتی در پزشکی قانونی و در دادیاری خردشدگی عنوان میشد حتی در ابلاغیه هایی هم که دریافت میکردم خردشدگی عنوان شده بود ولی در حال حاضر قاضی در بریدن دیه شکستگی نام برده و دیه شکستگی رو بریده

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با توجه به گواهی پزشکی قانونی به رای صادره اعتراض نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

بادرودوسلام دیه طبق نظریه پزشکی قانونی تعیین می شود.

اگر رای صادره مغایر با نظریه پزشکی قانونی است، با تجدیدنظرخواهی شما نقض خواهد شد.

با احترام در صورت نادیده گرفتن نظر پزشک قانونی میتوانید اعتراض نمایید

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید باید درخواست معیته توسط پرشکی قاتونی میکردید و نظریه پزشکی قانونی را ضمیمیه پرونده قرار میدادید . می توانید به حکم صادره اعتراض کنید

با سلام، با توجه به نظر پزشکی قانونی به رای دادگاه اعتراض کنید

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید اگر اعتراض داشته باشید در مهلت مقرر متقن و مستند بدان معترض شوید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط