🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میشه شکایت و تامین دلیل کرد و خسارت گرفت؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۵

سلام خانه ای خریدیم و بعد از تحویل گرفتن خونه متوجه شدیم فروشنده اجاق گاز و سینک را تعویض کرده و نور مخفی کناف رو باز کرده و برده و کمد دیواری رو برده و فن سرویس بهداشتی و حمام رو هم برده در صورتی که ما خونه رو طبق مشاهدات خود اونجور که دیدیم خریدیم

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در قرارداد ذکر شده بود می توانستید در غیر اینصورت خیر

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام
چنانچه این موارد در قرارداد ذکر شده باشد میتوانید اقدام به طرح دعوا نمایید

خسارت به دلیل موارد مذکور در صورتی که در قرارداد لحاظ شده باشد می توانید مطالبه خسارت کنید در غیر این صورت خیر

درود .مطابق قرارداد باید خونه را تحویل دهد .میتواتید دادخواست الزام به ایفای تعهد مطابق قرارداد بدهید.

با سلام.
اگر این موارد در ضمن قرارداد قید شده باشد یا اینکه به صورت شفاهی در حضور شاهد بین شما توافقی شده باشد امکان دارد در غیر این صورت خیر.

سلام

با استناد به قرارداد فی مابین اگر موارد فوق ذکر گردیده باشد می توانید مطالبه نمایید وگرنه مصداقی ندارد

درود بر شما، چنانچه در قرارداد تحویل این موارد قید شده باشد میتوانید اقدام کنید، در غیراینصورت خیر.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط