آیا میشود با کپی برابر اصل برگه ای سوءاستفاده نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۳

فردی با استفاده از برگه ی سفید امضا از بنده سوءاستفاده کرده است،برگه به صورت سفید امضا بود که برای کار و درخواست دیگری به دوستم دادم و زیر برگه با دست خط خودم نوشتم متن مورد تایید اینجانب میباشد و یک امضای الکی زدم.
حالا او مدعی است که ۶۰ میلیون تومن پول از بنده طلب دارد و همچنین بجای من اثر انگشتی هم زیر برگه زده است، با میانجی گری فرد دیگری اصل برگه را از دوستم گرفته ام، برگه را به چهار تیکه بزرگ پاره کرده بود.
حال نگرانی من از این است که این فرد برگه را کپی برابر اصل کرده باشد.
آیا میتواند از کپی برابر اصل استفاده کند و ادعایی داشته باشد؟
در اینحالت من چه کاری میتوانم انجام دهم؟
سپاس از شما

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر اصل سند در جلسه دادرسی ارائه نگردد دعوی رد می شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

خیر.اصل سند عادی مستند دعوی باید در جلسه اول دادرسی ارائه شود و چون امکان ارائه برایشان وجود ندارد دعوی رد می شود.

آیا میتواند از کپی برابر اصل استفاده کند و ادعایی داشته باشد؟
او که می تواند ادعا کند
در اینحالت من چه کاری میتوانم انجام دهم؟
اما د رصورت ادعا ی وی شما باید اصل سند را درخواست کنید
و ادعا ی ایشان رد می شود
مضاف بر این که می توانید به استناد جعل اثر انگشت از ایشان شکایت هم بکنید
مفید بود؟
موفق باشید

خیر در صورت ادعا و طرح دادخواست در جلسه اول دادرسی از ایشان مطالبه اصل سند کنید. ایشان قادر به ارائه آن نخواهند بود و دادخواست و دعوای او رد خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط