🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میشود در یک دادخواست اجرت المثل ایام تصرف و هم دادخواست دستور فروش بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۹

سلام
یک ملک مشاع ورثه ای که در تصرف مادر ناتنی و پسراش میباشد ۱۲ ساله در تصرف ایناست.
میخواستم بدونم میشود در یک دادخواست اجرت المثل ایام تصرف و هم دادخواست دستور فروش بگیرم؟
یا باید هر کدام جداگانه مطرح شود؟
گواهی عدم افراز را گرفته ام

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر باید دو پرونده مطرح نمایید و البته برای محکم کاری در پرونده مطالبه اجرت المثل بهتر است از قبل اقدام به اخذ تامین دلیل مبنی بر تعیین متصرف ملک نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین

بسمه تعالی : با عنوان خلع ید ،تصرف غیر قانونی و ممانعت از حق شکایت کیفری مطرخ کنید و در همان شکواییه مطالبه احرت المثل ایام تصرف را بعنوان مدعی خصوصی مطزح کنیذ تا رسیدگی شود فقط هزینه دادرسی مطالبه اجرت المثل رو برابر دادگاه حقوقی حتما پرداخت کنید

سلام دستور فروش مال مشاع یک دعوی غیر مالی است و البته مقدمه ای دارد و باید ابتدا از طریق اداره ثبت درخواست افراز مطرح شود . اما دعوی مطالبه اجرت المثل مالی است و به نظر بنده بهتر است بعد از فروش مال مشاع طرح شود .

با سلام بایستی این کار در دو پرونده جداگانه انجام شود. فروش مال مشاع درخواست صدور یک دستور است. ولی اجرت المثل یک دعوای حقوقی و دادخواست متفاوت از لحاظ ماهیت و آثار و قطعیت و قابلیت اعتراض است.

با سلام خیر در یک دادخواست نمی‌توانید مطرح کنید این دو شکایت با هم مرتبط نمی باشند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط