آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام
من برای همسرم سال ۹۰ یک خودرو مدل بالا خریداری کردم و سند رو به نامش زدم. دو سال پیش یک خونه ۳۶۰ متری خریدم و سند رو به نامش زدم البته به صورت وکالت فروش بلاعزل از فروشنده (همسرم رو وکیل فروشنده کردم). الان میخوام بدون اینکه طرفی دادخواست طلاق داده باشه، درخواست رجوع از هبه کنم، آیا امکانش هست؟
و اینکه اگه همسرم بعد از دادخواست رجوع از هبه، مهریهاش رو که ۶۰۰ سکه هست اجرا بگذاره چه اتفاقی میافته؟ من میتونم ماشین و اون خونه رو مستثنیات دین اعلام کنم؟ توی خونه زندگی نمیکنم خالیه، خونهای که زندگی میکنم هم به نام مادرم هست.
ممنونم
با توجه به ماده 803 قانون مدنی، رجوع از هبه در صورتی ممکن است که عین موهوبه موجود باشد و هبه به شکل بلاعوض بوده باشد. اگر شرطی برای عدم رجوع ذکر نشده و یا عوضی در کار نباشد، امکان رجوع وجود دارد.
در مورد اجرای مهریه، همسر شما میتواند مهریه را به اجرا بگذارد و اموال شما را توقیف کند. اما در مورد مستثنیات دین، ملک و خودرویی که به نام همسر شما شدهاند، به عنوان مستثنیات دین تلقی نمیشوند مگر اینکه بتوانید ثابت کنید این اموال به زندگی روزمره شما وابسته است.
در نهایت، باید توجه داشته باشید که قوانین ممکن است تغییر کنند و برای دریافت مشاوره دقیقتر، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
با سلام
در رابطه با موضوع طرح شده
اول اینکه هبه به همسر در صورت موجود بودن عین موهوبه قابل رجوع میباشد منتها ممکن است انتقال اموال از سوی شما به همسر نوعی پرداخت دین تلقی گردد با این توضیح که طبق قانون چنانچه کسی بدون اینکه مدیون باشد چیزی را به کسی بدهد میتواند آن را پس بگیرد حال اینکه در این مورد شما بابت مهریه دین عند المطالبه داشتید و ممکن است به نام زدن ماشین و خانه نوعی پرداخت دین مهریه محسوب گردد و چنانچه فیمت خانه و ماشین ببشتر از دین مهربه باشد مابقی قابل استرداد
در هر صورت پرونده نیاز به مطالعه ی بیشتر با توجه به مستندات و مدارک دارد
در رابطه با قسمت اخیر سوالتون خانه ای که میفرمایید نمیتواند مستثنیات دین قرار بگیرد و ماشین با توجه به این که میگویید مدل بالا بوده هم نمیتوان مستثنیات دین قرار گیرد و چنانچه همسرتان تقاضای مهریه کنند اگر توانسته باشید خانه و ماشین را برگردانید میتواند آن ها را توقیف کند