آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با عرض سلام و خسته نباشید. پدربزرگ و مادربزرگم حدود ۳۰ سال پیش فوت کردند و سه فرزند (یک پسر و دو دختر) داشتند. تنها پسرشان که پدر من بود از اول با پدربزرگ و مادربزرگم زندگی میکرد و بعد از مرگ آنها هم حدود سی سال است که پدرم بعد از طلاق مادرم (که ما با مادرمان زندگی میکردیم) تنهایی آنجا زندگی میکرد و آب، برق، گاز و تلفن هم به نام خودش بود. حدود سه سال پیش هر دو عمههایم فوت کردند و یک سال پیش پدرم فوت کرد. الان بچههای عمههایم میگویند که بابت سی سال یا باید از بابت پدرتان اجاره بدهید یا شکایت میکنیم و از شما اجاره میگیریم.
میخواستم بدانم که هر دو عمههایم با نشستن پدرم در آن خانه مشکلی نداشتند که حتی کوچکترین اعتراض و شکایتی نکردند. حالا سه سال بعد از فوت عمههایم و پدرم بچههایشان میتوانند از ما بابت سی سال شکایت کنند و اجاره بگیرند یا نه؟
اگر میتوانند، اجاره سی سال را چگونه محاسبه میکنند؟ ممنون از زحمات شما.
با توجه به شرایطی که توضیح دادهاید، در صورت نبود توافق کتبی یا شفاهی مبنی بر اجاره یا استفاده از ملک بدون پرداخت اجاره، برای مدت زمانی که پدرتان در ملک سکونت داشته، امکان مطالبه اجرتالمثل (اجاره بها) از سوی وراث دیگر وجود دارد.
این موضوع طبق ماده ۲۲۰ قانون مدنی ایران به عنوان تعهد ضمنی ناشی از عرف و عادت قابل بررسی است. هرچند، در صورتی که وراث متوفی در زمان حیاتشان نسبت به استفاده پدرتان از ملک اعتراضی نکرده و این امر را پذیرفتهاند، این میتواند به عنوان رضایت ضمنی تلقی شود.
در مورد محاسبه اجاره، میزان آن با توجه به شرایط ملک و نرخ اجاره در منطقه و زمان مربوطه توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین میشود. به هر حال، توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور ارث و ملک مشورت کنید تا وضعیت حقوقی دقیقتری را برای شما تحلیل کند.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
سلام
بله پدر شما می بایست اجرت المثل این مدت را بپردازد و با توجه به فوت ایشان، شما طرف دعوا قرار می گیرید لیکن مستحضر باشید که در صورت محکومیت ، شما مکلف به پرداخت دین پدر نبوده و دین ایشان از محل ماترک می بایست پرداخت گردد.
موفق باشید