🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا می توانم با استناد به تامین دلیل حکم برائت بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۱

با سلام خدمت وکلا و کارشناسان محترم... در پرونده کیفری سرقت از محل کارم بنده محکوم شدم.. و بنده در تمام مراحل دادرسی انکار کردم.. و در تاریخ سرقت بنده به موجب گواهی پزشک در منزل استراحت می کردم.. دادگاه بدوی بدون اینکه گواهی پزشک را به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع کند گفته بود گواهی پزشک جعل است.. الان پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع شده است.. بنده هم خودم در شورای حل اختلاف تٱمین دلیل کردم نسبت به گواهی پزشک و کارشناس رسمی دادگستری در زمینه خط و امضاء اصالت گواهی بنده را تائید کرده است.. و کارشناس خط و امضا اظهار کرده که گواهی جعلی نیست و کاملا صحیح و با اصالت است.. آیا می توانم به استناد به تامین دلیل حکم برائت بگیرم؟ ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا منظور جعل مفادی است نه مادی

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

گواهی پزشکی که به عنوان مدرک بوده را با نظر کارشناسی به دادگاه تجدید نظر ارایه نمایید احتمال نقض رای به نفع شما خواهد بود

سلام. مدرک مورد استناد خود به انضمام نظریه کارشناسی رو به شعبه دادگاه تجدیدنظر تحویل دهید. با توجه به اظهارات شما، امکان نقض رای وجود داره

باسلم میتوانید گواهی پزشکی را به دادگاه تجدید نظر تحویل نمایید ممکن است رای به نفع شما تغییر یابد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط