🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا می توانم با همین وکیل برائت بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۷

با سلام سال ۹۳ که من کارشناس آزمایشگاهی دانشگاه بودم روی میزم یه نامه که کپی هم بود گذاشته بودن که متن نامه مربوط به نامه نگاری رئیس دانشگاه با وزیر علوم بود که اگر پخش می شد شاید باعث مشکلات اجتماعی می شد من نامه را به یکی از اساتید نشان دادم ولی او نیز همچنین نامه ای روی میزش گذاشته بودند من فکر کردم اشخاصی که این را پخش کردند را می شناسم بنابراین آن نامه را به اتاق آن شخص برگرداندم ولی گویا آن شخص نامه را به اطلاعات داده بود بین رئیس دانشگاه و آن شخص کدورتی دیرین بود ولی وقتی مرا از اطلاعات خواستند منی که یک خانم متاهل در یک محیط کوچک زندگی میکردم ترسیدم ولی اطلاعات گفتند مشکلی نیست نامه پخش نشده آگه اعتراف کنی آزاد هستی در غیر این صورت اینجا می مونی من برای حفظ آبروم اعتراف کردم کار من بوده هیچ گونه مدرکی علیه من وجود نداره رئیس دانشگاه هم شکایتی نداره نامه جعلی کپی هستش مدارکی هم وکیلم ارائه داده که انجام این کار توسط من نبوده حتی نامه جعلی توسط کارشناس بررسی نشده و همان استاد حاضر به شهادت شده که قبل از من نامه را رویت کرده دستگاه کامپیوترم توسط اطلاعات بررسی و بازیابی شده ولی هیچ گونه مدرکی یافت نشده صرف فقط اعترافاتم که به سادگی به ساختگی بودن آن میشه پی برد من از اردیبهشت ۹۴ تا کنون با قرار بازداشتی ۱۰۰ میلیونی آزادم و بهمن ۹۸ بازپرس پرونده را با عنوان جعل و تشویش اذهان عمومی به دادگاه فرستاد اولین دادگاه به دلیل کرونا لغو دومی وکیلم حاضر شد والان دوباره ابلاغیه برای تیر ماه صادر شده وکیلم می گوید قاضی هنوز نتوانسته تصمیم بگیرد به نظرتان آیا من باید وکیل عوض کنم (دوست ندارم ایشان را عوض کنم چون دلم نمیاد نان کسی را ببرم از طرفی می ترسم پرونده را ببارم و الکی الکی محکوم بشم) به نظرتان با این اوصافی که گفتم حکم من چی میشه آیا می توانم با همین وکیل برائت بگیرم دادگاه در یک شهرستان بسیار کوچک هست وتا حالا همچنین موضوعی در این شهرستان پیش نیامده (هرچند من الان به یک استان مهاجرت کردم به خاطر این موضوع)

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع شما حساس است و چشم پوشی از آن ممکن است برای شما مشکلاتی در بر داشته باشد لذا اگر شما در آن دخل و تصرفی نداشته اید با بیان روشن و صادق حقیقت را بیان کنید . در این مورد نیازی به وکیل ندارید زیرا در اغلب این موضوعات دادگاه حضور شخص را الزامی میداند و پذیرای وکیل نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط