🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا می توانم دستور تخلیه ی ملکم را که به صورت وکالتی خریده ام بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷

سلام،

من ملکی دارم که سال ۷۹ آن را به صورت وکالتنامه ای خریدم، هم اکنون کسی که از آن وکالت داشتم فوت نموده و من سند ندارم اما درخواست سند داده ام. هم اکنون مستاجری در ملک من ساکن است. متاسفانه مستاجر از فوت کسی که من از آن وکالت داشتم مطلع شده و ملک را تخلیه نمی کند. هم اکنون من فقط یک وکالت بلاعزل دارم که کسی هم که از آن وکالت دارم فوت شده. آیا می توانم ملکم را پس بگیرم و مستاجر را از ملکم خارج کنم. در ضمن اجاره ای هم پرداخت نمی کند؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با فوت وکیل یا موکل وکالتنامه منفسخ می شود و اعتباری ندارد حتی اگر بلاعزل باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید با فوت مالم وکالتنامه از درجه اعتبار ساقط می گردد

با توجه به اینکه مالک ملک فوت کرده است چنانچه انتقال ملک به شما صرفا توسط وکالتنامه بوده است با فوت موکل (مالک ملک)وکالتنامه اعتبار خود را از دست داده است و نمی توانید نسبت به انتقال سند به نام خود اقدام نمایید مگر اینکه در کنار وکالتنامه مبایعه نامه نیز داشته باشید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط