آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام. من و شوهرم ۲۵ سال از ازدواجمان میگذرد و مهریهام ۱۰۰۰ سکه است. طی اختلافاتی که داشتیم، ایشان ۹ ماه قبل ملک مشاعی که بین هر دویمان به صورت ۳ دانگ ۳ دانگ بود را به فرزند پسرش از ازدواج قبلیاش صلح عمری کردند. من فرزندی ندارم. اختلاف حل شده و من تازه متوجه این موضوع شدهام. ایشان میگویند که میتوانند صلح را باطل کنند چون حق فسخ دارند. اگر فسخ نکنند، چه باید بکنم؟ آیا میتوان به دلیل فرار از دین صلح عمری را باطل کرد؟ تکلیف مهریه چه میشود و چطور میتوانم مهریه را در هر صورت مطالبه کنم؟ باتشکر.
در این مورد، باید بررسی شود که آیا صلح عمری که انجام شده دارای شروط و توافقات خاصی است که به همسرتان حق فسخ داده باشد یا خیر. اگر چنین حقی وجود داشته باشد، ایشان میتوانند با رعایت شرایط قانونی آن را فسخ کنند.
در صورتی که صلح عمری به قصد فرار از دین و به منظور عدم پرداخت مهریه انجام شده باشد، شما میتوانید با استناد به ماده ۲۱۸ قانون مدنی، درخواست ابطال این صلح را به دلیل فرار از دین مطرح کنید. این ماده بیان میدارد که هر معاملهای که به قصد فرار از دین انجام شود، باطل است.
برای مطالبه مهریه، شما میتوانید از طریق دادگاه خانواده اقدام کنید. در ابتدا باید درخواست صدور اجرائیه برای وصول مهریه را بدهید. سپس میتوانید با معرفی اموال و داراییهای همسرتان، تقاضای توقیف آنها را برای وصول مهریه مطرح کنید.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
بادرود
اگر ثابت کنید انتقال ملک با قصد فرار از دین بوده است، میتوانید درخواست ابطال این انتقال را به دادگاه ارائه دهید.
همچنین میتوانید با مراجعه به دادگاه خانواده، مهریه خود را مطالبه کنید. دادگاه پس از بررسی، حکم به پرداخت مهریه خواهد داد.
اگر نگران انتقال سایر اموال شوهرتان هستید، میتوانید درخواست توقیف اموال او را به دادگاه ارائه دهید تا از انتقال احتمالی آنها جلوگیری شود.
با توجه به پیچیدگیهای حقوقی این پرونده، توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید.
با درود ، اولا جهت پاسخ قاطع باید متن قرارداد صلح عمری دقیق بررسی شود.
ثانیا ، اگر در متن صلح عمری حق فسخی برای همسرتان وجود داشته باشد ، میتواند از طریق اقدام قانونی در دادگاه از حق فسخ خویش استفاده و قرارداد را فسخ نمایند.
و اگر همسر تان به اختیار خودش صلح عمری را( با وجود حق فسخ در آن) فسخ نکنند ،شما نمیتوانید در این خصوص اقدامی بکنید .
ضمنا چون شما قبل از تنظیم و انعقاد قرارداد صلح عمری ، مهریه خویش را از طریق دادگاه به اجرا نگذاشته اید ، عمل حقوقی همسر تان فرار از دین تلقی نمی شود و نمیتوانید صلح عمری را باطل کنید.
و مهریه خود را ابتدا از دفتر ثبت ازدواج خود تان به اجرا بذارید و طی مراحل قانونی از اجرای ثبت اسناد رسمی اجرا کنید و اگر اموالی جهت توقیف داشت ، توقیف و از طریق مزایده فروخته و وصول نمایید اگر اموال قابل توقیف و وجوه نقدی در بانک نداشت ، دادخواست مطالبه مهریه از دادگاه مطرح نمایید تا جلب اخذ نمایید