آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام. بنده بابت عدم تخلیه مستاجر از ملکم در شورا طرح دعوا کردم و بابت وجهالتزام قرارداد هم به صورت جداگانه دو دادخواست به دادگاه بردم. در نهایت، بعد از صدور دستور تخلیه، پس از تقریبا ۶ ماه واحد تخلیه شد. وکیل مستاجر با بیان اینکه سر مبلغ خسارت توافق کنید، توانست با پرداخت مبلغ ۱۰۷ میلیون بعد از تخلیه واحد از من یک دستنوشته بگیرد تا آنها بتوانند زودتر پول پیش واریزی به صندوق شورا را بگیرند. اما شورا دستنوشته را از آنها قبول نکرده و اعلام کرده که چون طرح دعوای وجهالتزام و گواهی آن در پرونده موجود هست، بایستی خود مالک به شورا آمده و رضایت دهد. حال با توجه به اینکه بنده کل مبلغ خسارت قراردادی و خسارتهای دادرسی را دریافت نکردم که کل آن ۱۳۳ میلیون بوده، آیا میتوانم با توجه به وجود دستنوشته و عدم پذیرش آن توسط اجرای احکام شورا، مابقی مبلغ خسارت را (۲۶ میلیون) از مستاجر طلب کنم یا بایستی حتما به شورا رفته و رضایت بدهم؟
با توجه به وضعیت شما و دستنوشتهای که به مستاجر دادهاید، برای دریافت مابقی مبلغ خسارت، بهتر است ابتدا بررسی کنید که آیا توافقنامهای که با مستاجر امضا کردهاید، به عنوان تسویه نهایی در نظر گرفته شده است یا خیر. اگر دستنوشته به عنوان سند تسویه نهایی تلقی شود، ممکن است حق مطالبه مابقی مبلغ را نداشته باشید. در این مورد، به ماده ۱۰ قانون مدنی که به آزادی قراردادی اشاره دارد، توجه کنید که به افراد اجازه میدهد شرایط قراردادهای خود را تنظیم کنند.
با این حال، اگر دستنوشته به عنوان سند تسویه نهایی تلقی نمیشود و شما پرداخت کامل خسارت را دریافت نکردهاید، میتوانید با استناد به ماده ۲۲۱ قانون مدنی که درباره خسارت ناشی از عدم انجام تعهدات قراردادی است، اقدام به مطالبه مابقی مبلغ خسارت کنید.
در نهایت، بهتر است برای رفع ابهامات بیشتر و جلوگیری از مشکلات احتمالی، به شورا مراجعه کرده و رضایت خود را اعلام کنید و یا مشورت حقوقی دریافت کنید تا مطمئن شوید که حقوق شما محفوظ میماند.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.