🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا می‌توانند با توجه به اینکه پشت سند نوشته و گفته ام که پولتان آماده است و آنها امتناع می‌کنند، بتوانند یک هشتم ملک را از من بگیرند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۵۶

با سلام
بنده ملکی را که بین وراث می باشد خریداری نموده ام بدین صورت که بهمن سال گذشته بین طرفین مبایعه نامه با ذکر «اسقاط کافه خیارات من جمله خیار غبن به هر درجه ای که باشد» نوشته شد، اسفند سال گذشته نیز در دفترخانه سند رسمی با ذکر ( اسقاط کافه خیارات من جمله خیار غبن ) زده شد. الان بنده سند تک برگ دارم منتها پشت سند نوشته « به استثنا بهای ثمنیه اعیانی ».مادر وراث نیز فوت کرده و وراث از دریافت بها ثمنیه امتناع می‌کنند هرچند که من بارها به آنها اعلام کرده ام و برگه انحصار وراثتی مربوط به سال ۹۲ آورده اند که در آن نوشته «یک هشتم اموال » نه یک هشتم بها، و میخواهند به یک هشتم زمینی که من خریده ام دست یابند نه بها. سوالی که دارم : ۱- آیا می‌توانند با توجه به اینکه پشت سند نوشته«به استثنا بها ثمنیه اعیانی»و با توجه به اینکه من بارها گفته ام که پولتان از ثمنیه اعیانی آماده است و آنها امتناع می‌کنند و نمیگیرند و فقط با برگه انحصار وراثت که نوشته « یک هشتم اموال » بتوانند یک هشتم ملک را از من بگیرند؟؟ ۲- آیا می‌توانند بگویند ارزان فروختیم و متضرر شده ایم؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- ادعای غبن با توجه به اسقاط خیارات ممکن نیست .
- در صورتیکه در ظهر سند عبارت «بهای ثمنیه اعیانی» ذکر شده طرفهای مقابل تنها در خصوص همین میزان میتوانند ادعا داشته باشند مگر آنکه در دادگاه تقاضای اصلاح سند مطرح شود و دادگاه به اصلاح سند رای دهد .
- در صورت عدم توافق میتوانید از طریق تقاضای صدور دستور فروش ملک مشاع زمینه پایان مشارکت را فراهم آورید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط