آیا می توانیم بعد ها با همین مبایعه نامه و متن واگذاری کلیه سهم الارث قید شده اقدام کنیم؟
به نام خدا و تبریک سال نو به کلیه وکلای ایران
* پس از فوت پدربزرگ (مادری) مادرم یک سهم از باغ و اتومبیل و مبلغی از پدرش به ایشان ارث رسید ولی با مخالفت و قهر خواهران و مادرش مواجه شد و با اینکه عضو کمیته امداد و دیالیزی بود و به شدت نیاز برای خرید کلیه داشت اما سهمش رو ندادن و الان پس از گذشت ۹ سال دیگر نمی تواند پیوند کلیه بزنه به همین خاطر سال ۹۷ مادرم وکالت فروش سهم الارث خود را به ما داد تا خدای نکرده پس از فوت خودش دیگر ارث به مادرش (مادربزرگ ما) نرسد, ضمنا همانروز نیز با مشورت محضردار مبایعه نامه ای در املاک نوشتیم و در آن قید شده که مادرم طی وکالت نامه شماره ... کلیه سهم الارث پدری را به فرزندان خود واگذار می نماید و نیز در جای دیگر قید کردن که (حدود) ۱۵۰ متر زمین مشاع سند .... را به قیمت کارشناسی روز به فرزندان واگذار نموده اند.
اما الان با مشورتی که گرفتیم میگویند چون در این مبایعه نامه مبلغ قید نشده امکان داره بعدها به مشکل بر بخورید .و لذا چون مادرم بشدت بیمار و هم اکنون در بستر بیماری است و مجددا قادر به آمدن به املاکی ندارد ممنون می شم لطف کنید و بهترین راهکار را بفرمایید.
۲- آیا می توانیم در جایی از مبایعه نامه به جز مبلغ , متنی رو اضافه کنیم؟ (البته متنی رو بفرمایید که معتبر باشه)
۳- آیا می توانیم با این وکالت نامه و مبایعه نامه کل سهم الارث مادرمون رو به شخصی واگذار کنیم تا بعد ها اقدام نماییم؟ ( لطفا موارد مهم در نمونه متن هم بفرمایید ).