🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا می توان از دادگاه دیه بازنشستگی برای فلج عضو درخواست کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۳۷

سلام یکی از اقوام بنده تو دعوا دستش شمشیر خورده و دیگه با دستش نمی تونه کار بکنه و اعتمال داره تا اخر عمرش با دستش نتونه کار بکنه دیه این شخص چقدر است و آیا میتونه بیمه بازنشستگی به عنوان دیه تقاضا بکنه که هم دیه خودش رو بگیره و هم کارهای بازنشستگی رو براش درست بکنند به عنوان دیه

۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .خیر دادگاه فقط در خصوص دیه ایشان تعیین تکلیف می کند ورسیدگی به بازنشستگی در صلاحیت دادگاه نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

سلام
بازنشستگی ارتباطی با دادگاه ندارد . فقط دیه را می توانید از طریق دادگاه مطالبه بفرمایید .

خیر دادگاه در خصوص بازنشستگی صلاحیت ندارد.

باسلام
خیر. فقط می توانند دیه قانونی را مطالبه کنند

درود درصد دیه توسط پزشکی قانونی و مبلغ ان توسط اجرای احکام تعیین میشود

بااحترام
دیه نسبت به نقص عضو دریافت کرده و اگر در جایی اشتغال بکار باشند میتواند اقدام نمایند

درود
دیه قطع یک نصف دیه کامل است ولی اگر قطع نشده مطابق با نظر پزشکی قانونی تعیین می گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط