🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا می توان از رفت و آمد مالکان به پشت بام آپارتمان جلوگیری نمود؟

پرسیده شده
۳۸ پاسخ ۲۰,۵۴۳

در صورت اجازه ندادن مدیر ساختمان برای رفتن بالا پشت بام میتوان از مدیر شکایت کرد درب بالا پشت بام را قفل کرده و از ورود افراد ساختمان جلو گیری میکند بعضی ها را اجازه میدهد که بروند بعضی ها را نه اجازه رفت و امد به بالا پشت بام دست مدیر است؟
قوانینی برای نرفتن هر روز یه فرد به بالا پشت بام هست؟

۳۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید طرح دعوای ممانعت از حق کنید مستند ب شهود و دیگر ادله،مدیر حق چنین کاری ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

تمام ساکنین می توانند تردد نمایند از مشاعات است.

پشت بام از مشاعاته و تردد درآن با توجه به اسیب ایزوگام منطقی است

اپارتمان ملک مشاع محسوب میشود و همه امکان استفاده از پشت بام رادارند به شورای حل اختلاف مراجعه کنیدتامشکل حل شود

با توجه به قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی آن :
بخش اول - فصل اول - ماده ۲ - بند ج
بام جزء قسمت های مشترک ساختمان بوده و استفاده از آن برای تمامی افراد ساکن در آن مجتمع ، آزاد میباشد
در صورت ممانعت از ورود :
ابتدا علت ممانعت سوال و بررسی گردیده ، در صورت غیر موجه بودن می توان جهت احقاق حق ابتدا به مدیر ساختمان اظهار نامه ارسال نمود و در صورت امتناع مجدد به مجتمع های شورای حل اختلاف مراجعه و طرح دعوا نمود.

سلام علیکم، نظر به مشاع بودن ملک موضوع مانحن فیه و اینکه همه مالکین‌ و متصرفان قانونی حق انتفاع و استفاده از مشاعات را دارند لذا تحت هیچ شرایطی نمی‌توان این حق را از مالکین سلب نمود حتی با صورتجلسه هیات مدیره و شرط نمودن نمیتوان هیچ مالکی را از تصرف در مایملک خود منع نمود.

با سلام خیر چنین چیزی امکان پذیر نیست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط