🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا می توان از کارفرما بدون داشتن قرارداد کار شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۲۰۳

با سلام
بنده از سال 91 در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شدم . به دلیل اینکه در اون زمان بنده تحت پوشش بیمه پدرم بودم اصراری مبنی بر بیمه شدن نکردم (البته قرار بر بیمه کردن بود)کما اینکه میدونستم پرداخت بیمه شرکت به صورت منظم نیست و از هر سال برای کارمندای دیگه حدود 4-5 ماه بیمه رد شده بود(با اینکه هر ماه حق بیمه از حقوق کسر میشد). بعد از حدود دوسال که بنده به دلیل ازدواج از پوشش بیمه پدرم خارج شدم با پیگیری زیاد از تیرماه 94 اسمم وارد لیست بیمه شد و تا امروز از حدود 19 ماهی که باید برام بیمه رد میشد فقط حدود 9 ماهش توی سوابق من درج شده و بینش فاصله خالی زیادی وجود داره( تقریبن هر دو یا 3 ماه بینش 1 ماه پرداخت نشده و از شهریور تا الان هم پرداختی صورت نگرفته)
توی این 4 سال کارفرما تقریبن هر 3 ماه از ما 3 نسخه قرارداد سفید امضا شده میگرفت که هیچ نسخه ایش رو به کارمند نمیداد و من هیچ مدرکی مبنی بر حضورم در شرکت جز پرینت کارکرد ماهانه که خودم از دستگاه ساعت زن استخراج میکردم (با امضای مسئول واحد کاریم)و پرینت حسابی که هر ماه حقوقم بهش واریز میشد (که فکر میکنم هردفعه از حسابهای مختلف بود) ندارم.
با توجه به این موارد و اینکه الان 3 ماهه هیچ حقوقی به بنده پرداخت نشده بنده در صورت شکایت از کارفرما میتوانم معوقه حقوقم در این سالها ، سنوات و عیدی که پرداخت نشده ، بیمه ای که از اول رد نکردن و بیمه ماههایی که بابتش از حقوقم کسر شده ولی توی سوابقم نیست رو ازشون بگیرم؟
با توجه به اینکه من هنوز در این شرکت مشغول به کارم در صورت استعفا قبل از عید آیا عیدی و سنوات سال جاری به من تعلق میگیره؟
درضمن در جریانم که هیچ حساب یا اموالی به نام ریاست شرکت نیست و خود شرکت هم اموالی نداره
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله شما با ضمیمه کردن مدارک خویش از ایشان به اداره کار شکایت نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان

با سلام، شما میتونید از طریق اداره کار اقدام نمایید زیرا قرارداد شفاهی هم مورد قبول هست و با ارائه ی مدارک خود از جمله فیش حقوقی و لیست ساعتهایی که میزدید و غیره اقدام نمایید .

سلام
قرارداد کار اعم از کتبی و شفاهی است لذا میتوانید حتی بدون قرارداد کار قدام به طرح شکایت علیه کارفرما نمایید و کلیه مطالبات قانونی خود را درخواست دهید .

ابتدا شعبه بیمه گذار تامین اجتماعی خود را پیدا کنید. سپس از همین طریق شعبه اداره کار و امور اجتماعی را پیدا خواهیدکرد. سپس سوابق بیمه خود را جمع آوری کنید و به اداره کار بروید و اقدام به ، به جریان انداختن پرونده خود نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط