آیا می توان با استناد به قولنامه ای که تاریخ آن مقدم بر سند رسمی است برای ابطلال سند اقدام نمود؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۱۰,۱۵۲

با سلام بنده یک واحد آپارتمان از شخصی به صورت قولنامه ای خریداری کردم. شخص فروشنده به دلیل فروش مال غیر به زندان افتاد و سند کل ملک را به شخص دومی انتقال داد. شخص دوم به بنده وکالت داد و سهمم را به صورت حبه ای وسند قطعی انتقال داد. حالا قولنامه ای با تاریخ مقدم بر قولنامه بنده توسط شخص اول وجود دارد. آیا خریدار اول می تواند بدلیل مقدم بودن قولنامه سند بنده را باطل کند؟

۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله باصحت قولنامه ابطال ممکن است

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

درصورت اثبات صحت قولنامه و مقدم بودن تاریخ آن ،ابطال سند رسمی ممکن است.

با اثبات صحت قولنامه ی مقدم بر قولنامه ی موخر می توانید ابطال سند موخر را مطرح نمایید

با سلام. درصورت اثبات قولنامه و مقدم بودن تاریخ ان ، امکان ابطال سند رسمی وجود دارد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداگر سندطبق قانون رسمی و معتبرباشه ابطال ان مشکل و نیاز به دلایل محکمه پسندی دارد

باسلام چنانچه قولنامه ارائه شده معتبر ‌مقدم برسندعادی شما باشد
بله می‌تواند موجب فسخ سند انتقال به شما شود

بله،قولنامه مقدم اگر باطل نشده و ب قوت و اعتبار خود باقی باشد می‌تواند برای ابطال سند موخر مورد استناد قرار گیرد،معامله دوم فروش مال غیر و بدون تنفیذ خریدار اول بعنوان مالک،باطل میباشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط