🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا می توان با نامه پزشکی قانونی مبنی بر ایراد ضرب و شتم توسط زوج اقدام به طلاق نمود ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۶۰

سلام و خسته نباشید

1-آیا زوجی که در عقد توسط همسر مورد ضرب و شتم قرار گرفته با نامه ی پزشکی قانونی میتواند درخواست طلاق بدهد و این محکمه پسند هست یا خیر؟(منظور بدون ارائه شاهد هست)

2-اگه این مدرک محکمه پسند نباشد آیا میتوان مکالمه ضبط شده را که زوج تایید می کند که همسر خود را زده به عنوان ضمیمه مدرک قبلی ارائه داد؟!

3-دادگاه در این صورت حکم به طلاق خواهد داد با توجه به این که زن به هیچ عنوان به همسر خود علاقه ندارد و بارها مورد فحاشی در مورد کلمات منافی عفت و همچنین ضرب و شتم قرار گرفته؟؟

4-در صورتی که دادگاه حکم به طلاق بدهد آیا میتوان درخواست مهریه نمود؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1_ نامه پزشکی قانونی به مراتب از شاهد محکمه پسند تر هم می باشد زیرا توسط یک مقام رسمی صادر شده .2_ مکالمه تلفنی مدرک محسوب نمی شود اما می تواند برای علم قاضی مورد استفاده دادگاه قرار بگیرد ، پس حتما آن را اریه دهید.3_ اگر عسر و حرج و شرایط سخت شما برای دادگاه ثابت شود دادگاه همسر شما را مجبور به طلاق می کند ، در این زمینه باید از وکلای مجرب کمک بگیرید که این امر تسریع ببخشند .در مورد فحاشی و تهمت ناروا باید شاهد داشته باشید. همسایگان ویا حتی خانواده خودتان می توانند شاهدان خوبی باشند.4_ مهریه در هر صورت حق شماست و قابل مطالبه می باشد.پاینده باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط