🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا نامه ی پزشکی قانونی در دادگاه به نفع زوجه خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۷

همسر من درخواست مهریه نموده، امشب خواستم گوشی رو ازش بگیرم، حین حرف زدن چون اصلا بمن توجه نمیکرد که گوشی رو عمدی زد، صورتش که هیچی نشد ولی زنگ زد ۱۱۰ گفت مورد ضرب و جرح و تهدید قرار گرفته، پلیس هم بعد از اومدن و مشاهده که چیزیش نشده گفت چیزی نشده و اگه شکایت داری برو پزشک قانونی و یه نامه داد که ایشون ادعای ضرب و جرح داره بره پزشک قانونی.
سوال من اینه آیا این نامه تو دادگاه مهریه یا جای دیگه به نفع ایشونه؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادگاه مهریه هیچ نامه ای از طرفین موجب نفع و ضرر نیست. زوجه با وجود هر دلیل مثبت یا منفی مستحق دریافت نفقه است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

باسلام خدمت شما اگر در نامه پزشک قانونی شواهدی برای ضرب وجرح نوشته شده باشد وپزشکی قانونی تایید کرده باشد به نفع زوجه خواهد بود

بسمه تعالی:تاثیری در دادگاه مهریه ندارد و چنانچه مشمول دیه نشود ، فرض سوال حضرتعالی در دادگاههای دیگر نیز اثری ندارد مگر تکرار مکررات شده باشد و موجب خوف جانی برای زوجه گردیده باشد .. تاکیدا عرض میکنم در صورت استمرار بجهت ضرب و جرح ..

نامه پزشکی قانونی برای زوجه ، دعوی مستقل هست ( دعوای ضرب و جرح ) وارتباطی به مهریه ندارد

در دادگاه مهریه چنین نامه ها و پاسخ آن کاربردی ندارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط