🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا نسق با یک امضا و اثر انگشت معتبر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۶

با عرض سلام خدمت حقوق دانان عزیز
من مدعی هستم در زمین های کشاورزی متصرف شده حق و حقوقی دارم که از زمان اصلاحات ارضی ضایع شده و کپی نسق از طرف مقابل دارم که در آن ( قسمت محل امضای متعاملین ) فقط یک اثر انگشت و امضا البته بدون نام که حداقل مشخص شود اثر خریدار است یا فروشنده، وجود دارد.
در صورتی که محل امضای متعاملین باید دو امضا و دو اثر انگشت از طرفین باشد.
از طرفی در قسمت فروشنده فقط نام فروشنده وجود دارد و مشخصات دیگری اعم از ش ش یا صادره و آدرس و ...به هیچ عنوان وجود ندارد.
دفتر خانه صادره تعطیل و مدارک به دفتر خانه دیگری واگذار شده، من این نسق را به دفترخانه مربوطه بردم، اصلا نه پرونده ای مشاهده کردند و نه سیستمی، فقط با یک نگاه در حد زیر پنج ثانیه گفتند مشکلی نداره درسته. در قسمت پایین صفحه نسق محل امضای دفتردار خالیه بدون هیچ مهر و امضایی و فقط بالای صفحه جای مهر است. در بالای صفحه نوشته دفترخانه اسناد رسمی درجه اول شماره ۳ و در مهر نوشته شده درجه ۳ از لحاظ قانونی این نسق با این مشخصات معتبر است یا خیر؟ چه راهکار هایی جهت استعلام وجود دارد؟؟؟
متشکرم.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایش شما که مهر دفتر خانه در برگه موجود میباشد و فی الحال چون دفتر خانه تعطیل گشته و به دفتر خانه دیگری واگذار شده است ، و اینکه دفتر خانه جدید نیز اعلام صحت این برگه را تایید کرده ، لذا پیشنهاد میکنم اگر شما صاحب برگه نسق هستید از مسوول دفتر خانه تقاضا نمایید تا مهری بر تایید برگه نسق زیر برگه بزند تا رسمیت پیدا کند .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط