آیا نفقه به ایشان تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۵

با توجه به اینکه همسرم به دفعات از ورود من به منزل جلوگیری کرده و اقدام به دعوا و خودزنی نموده در حدود دو ماه است که در منزل مادرم زندگی میکنم ایشان به مدت ۸ ماه نیز هست که تمکین خاص ندارند . شکایت نفقه کرده اند.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اثبات عدم تمکین ( خاص ) میتوانید از دادگاه بخواهید تا با معرفی زوجه به پزشکی قانونی ادعای شما اثبات گردد .
و زوجه نیز برای اثبات عدم پرداخت نفقه از سوی شما بایستی آن را در دادگاه اثبات نماید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

باسلام

چنانچه بتوانید در جلسه رسیدگی به نحوی ادعای خود را درخصوص ممانعت ایشان از ورود شما به منزل مشترک و نیز عدم تمکین اثبات نمایید،میتوان به رد دعوای ایشان امیدوار بود...شما نیز در مقابل میتوانید دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید.

با توجه به اینکه ایشان در محل سکونت مشترک زندگی میکنند
اثبات عدم تمکین کمی دشوار میباشد.ولی به طور کلی میتوان با اثبات موضوع عدم تمکین و در نهایت صدور حکم مبنی بر عدم پرداخت نفقه اقدام نمود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط