🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا همسرم با گواهی پزشکی می تواند درخواست تلدیس نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۴

سلام. یک سال و نیم است که عقد کرده ام. شوهرم هنوز مراسم عروسی نگرفته و بنده توسط پدرم خانه ای تهیه کرده ام و جهیزیه ام را به آنحا برده ام. مدت 9 ماه در آنجا زندگی کردیم (قرار بود ایشان 2 ماه بعد از اینکه جهیزیه ام را به خانه پدرم بردم مراسم عروسی بگیرد و رسما شروع زندگی را به اقوام اعلام کنیم که بعد از 9 ماه هنوز به وعده خود عمل نکرده) در ایم مدت متوجه رابطه ایشان با خانم دیگری شدم و مشاجره ها سر همین موضوع شروع شد.
اکنون بنده ایشان را از خانه بیرون کرده ام و ایشان ادا می کنند که بنده ایشان را در ازدواج فریب داده ام و دیوانه هستم. من از ایشان گواهی پزشک قانونی نیز دارم که بنده را مورد ضرب و شتم قرار داده
با توجه به اینکه دوستان و آشنایان زیادی دارد، آیا می تواند از پزشک آشنایی گواهی دیوانگی یا ناراحتی اعصاب بگیرد و با همان گواهی از بنده به جرم تلدیس شکایت کند و بنده را طلاق دهد؟
درضمن در قسمت هایی از پرسش و پاسخ ها خواندم که گفته بودید درصورت درخواست طلاق از طرف مرد، مهریه قسطی نمی شود. این موضوع صحت دارد؟ اکنون به این شکل نیست و درخواست اعسار را از طرف مرد می پذیرند.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ادعای ایشان مبنی بر تدلیس اولا بعد از گذشت یک سال و نیم قابل اثبات نیست ثانیا در صورت ادعای ایشان شما به پزشکی قانونی جهت معاینه فرستاده میشود و در آنجا باید تایید شود.در حال حاضر بعضی از قضات اعسار زوج را میپذیرند و بعضی دیگر خیر لذا در اکثر مواقع اعسار پدیرفته میشود.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط