🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا همسر مردی که با او رابطه داشتم با اسکرین شات میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۸۰

با سلام
مدت یکماه با یه آقا تماس داشتم هم من متاهلم هم اون متاسفانه خانمش پیامارو در تلگرام دیده و شات گرفته که. من با شماره رفتم نه با آیدی اون شاتم عکس بچم پروفایل بوده میتونه با همین مدارک شکایت کنه؟
از من یا از شوهرش میتونه شکایت کنه؟
و اینکه خطی که من باش پیام گزاشتم به اسم همسرمه.
خیلی نگرانم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسکرین شات به عنوان یک نشانه که ، به علم قاضی کمک میکند زیرا اسکرین شات را میشود فتوشاب وتحریف کرد منظور از تحریف یعنی اینکه قسمتی از حرف هایی که به ضرر شخصی واحتمالا باعث مجرم شناخته شدن ومحکوم شدنش میشود را اسکرین بگیرید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

خیر صرفا با استفاده از اسکرین شات های تلگرام شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

با سلام
خانم باید از همسر خودش شکایت کند و می تواند برای اثبات ادعای خود به متن پیام ها استناد نموده (متن پیام صرفا اماره ای است که به علم قاضی کمک میکند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود مگر اینکه وقوع جرم برای قاضی محرز شود).

سلام.معمولا چونکه در چنین پرونده هایی شخص ثالث سمتی نداشته و فقط گزارش دهنده است بعید است به نتیجه برسد مگر اینکه قاضی دلایل را محکم و محکمه پسند تشخیص دهند و طرفین را احضار نمایند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط