🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا واقعا دیه راننده مقصر را میشه از بیمه بروز گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶

باسلام خدمت عزیزان
بنده درسال ۹۸ به عنوان راننده تصادف کردم و در اواسط سال ۹۹ رای پزشک قانونی صادر گردید و بعد از مراحل اداری بیمه گر حکم حواله را صادر کرده و هم به سال ۹۸ محاسبه کردن و هم رای پزشک قانونی را سانسور کردن و بعضی مواردش را نادیده گرفتن و محاسبه نکردن و وقتی از بیمه پرسیدم در جواب فرمودن دیه راننده یوم الادا نیست و طبق بند ۴ آیین نامه هر مبلغی در بیمه نامه قید شده است محاسبه میگردد و شکایت هم کنید به جایی نمیرسید حالا به نظرتان این مواردی که مسئول بیمه گر انجام دادن ایا تخلف محسوب نمیشه؟ مگر میتوانند درصد و ارشی که پزشک قانونی نوشته را کم کنن حالا با این شرایط اگر دادخواست علیه بیمه گر تنطیم کنم و بنظرتان رای را بنفع من صادر میشود یا خیر؟ آیا تا هم اکنون پرونده ی بوده که دیه راننده را دادگاه به روز حکم داده باشد
ممنون میشم پاسخ واضح و دقیق دهید.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله بیمه شامل راننده مقصر حادثه نیز می‌شود، و به روز باید پرداخت گردد (مطابق آنچه در رای آمده است). وگرنه علیه شرکت بیمه مبتوان دادخواست داد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

همان مبلغی که در حکم صادره آمده و بیمه متعهد شده است باید پرداخت نماید در غیر این صورت می توانید علیه بیمه شمایت نمایید.

چه ربطی داره دیه همواره یوم الادا می باشد وبصورت نرخ سال محاسب می شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط