آیا وراث می توانند با پایان قرارداد اجاره درخواست تخلیه ملک را از مستاجر داشته باشند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۲

با سلام پدر بنده ۳۰سال پیش ملکی در شهرستان ملارد خریداری نمود که این ملک داری یه واحد مسکونی و ۴باب تجاری میباشد که به صورت تفکیک هر کدام در اجاره شخصی بود به مدت ۷سال است که همه ی ملک (مسکونی و تجاری)را به اجاره ی یک شخص گذارده و در این مدت مستاجر در کسب و کار خود پیشرفت هم حاصل کرده است.سوالم از خدمت وکلای محترم این است که ۱.آیا ما هم اکنون با پایان قرار داد قادر به تخلیه ملک هستیم.۲.اگر امکان تخلیه وجود دارد آیا به سبب اینکه مستاجر چندین سال است در ملک مذکور فعالیت و سکونت دارد سهمی از ملک یا هزینه ای از طرف مالک به وی خواهد رسید؟پدر بنده متوفی میباشد و ملک انحصار و وراثت میباشد.با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما به عنوان ذی نفع می توانید ملک را تخلیه کنید و باید دید سال انعقاد قرار داد چه سالی است تا بتوان گفت حق کسب و پیشه تعلق می گیرد یا خیر

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط