🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا وکالت جعلی صادر شده ابطال نشده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲

با سلام
سند منزل مسکونی من ( سه دانگ من سه دانگ همسرم ) توسط شخصی درتاریخ ۹۸۰۵۲۱ به سرقت رفت در همان تاریخ به پلیسو دادگاه مراجعه کردم با نامه نیرو انتظامی در مورخ ۹۸۰۶۰۲ جهت ابطال سند به اداره ثبت مراجعه و در مورخ ۹۸۰۸۲۸ المثنی دریافت کردم متاسفانه در ۹۸۱۱۲۶ مجددا سند توسط همان شخصبه سرقت رقت و پس از چن روز متوجه شدیم شخصی با یه وکالت جعلی ( مورخ ۹۸۰۶۰۳ و سه دانگ همسرم ۹۸۰۶۱۰ ) صادر شده شاهین شهر خانه رو خریده البته پس از سرقت دوم همان روز به پلیس مراجعه شکایت تنظیم و به دادگاه مراجعه شد. دادگاه درخواست نیابت خط. امضا و اثر انگشت داده به شاهین شهر ارسال شده و پس از مراجعه متوجه شدیم دفتر خونه مذبور نه اثر خط ما رو داره و نه امضا.
سئوال
ممکن است دفترخانه اثر انگشت من و همسرم رو داشته باشه

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم احتمال چنین اتفاقی مبنی بر جعل سند رسمی بسیار کم است ولی اگر این ادعا ثابت شود مجازات سنگینی در انتظار جاعل و البته سر دفتر است.

بهتر است به عنوان اولین اقدام از طریق بازرسی اداره کل ثبت اسناد و املاک و همچنین کانون سر دفتران موضوع را پیگیری نمایید و در صورت احراز تخلف و جعل با مشاوره و مشورت با وکیل دادگستری شکایت جعل و دادخواست حقوقی در خصوص ابطال سند مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
اگر کسی ملک شما را با اسناد جعلی از جمله وکالتنامه جعلی فروخته باشد شما میتوانید ابطال معامله خانه خود را از دادگاه درخواست نمایید ولی چنانچه وکالت به ایشان برای فروش داده باشید معامله معتبر است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط