🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پاره شدن پرده ی گوش نقص عضو محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۹۷

با سلام
اینجانب سال گذشته یک واحد آپارتمان پیش فروش خریداری کرده ام که در قرار داد آن نوشته ای مبنی بر پارکینگ اختصاصی در صورت بلا مانع بودن از طرف شهرداری ذکر شده است.حال ملک را تحویل گرفته ام و صاحب ملک میگوید چون مانعی از طرف شهرداری نیست و تخلف آن را به شهرداری پرداخت کرده باید پارکینگ را کارشناسی و مبلغ آن را جدا پرداخت نمایم .باهم قرارداد ی جدا نوشتیم وتوافق کردیم که مبلغ کارشناسی شده را سر تحویل سند پرداخت کنم.ریموت درب را تحویل گرفتم و ماشین را در پارکینگ گذاشتم اما صاحب ملک درب را بدون حکم و اختیار خود قفل کرد شکایتی برای قفل درب تنظیم کردم که در دادسرا دادستان گفت هردو مالک هستید و سازش کنیدو شکایتم رد شد حال میخواهد باقی پولی را که قرار بوده سر سند بدهم را بگیرد . من قبول نکردم و آنها شروع به فحاشی و مزاحمت و تهدید به اسید پاشی کردند به دادسرا شکایت کردم وبا شهادت شهود و صورتجلسه کلانتری در دادسرا محکوم شدند با گذاشتن قرار کفالت چند روز بعد 10 نفر به منزل من آمده و مرا کتک زده اند که صورتجلسه110نیز موجود است پزشکی قانونی نیز پارگی پرده گوش و کوفتگی و پارگی لب را تایید کرده آیا پارگی پرده گوش نقص عضو است ؟ چه شکایاتی میتوانم بکنم؟ با این شرایط مبلغ دیه چقدر تایین میشود و زندان دارد؟آیا میتوانم به جرم کلاهبرداری شکایت کنم چون 2بار پارکینگ را به من فروخته؟همسرم را نیز اذیت میکنند و به او تهمت میزنند و تهدیدش میکنند الان از خوف در خانه نمیتوانیم بمانیم خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پارگی پرده ی گوش به نحوی نقص عضو محسوب شده و با مراجعه به پزشکی قانونی و دریافت گواهی میتوانید مطالبه ی دیه نمایید.ضمنا باید به دادسرا مراجعه و با استناد به قرارداد موجود مبنی بر فروش پارکینگ به شما و قصد فروش دوباره شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری نمایید و در دادگاه الزام به ایفای تعهد به طرفیت خوانده مطرح نمایید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط