آیا پدرم می تواند از همسرم به خاطر دریافت هزینه های بیمارستان و دیه آسیب ها شکایت کند؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۱۵

با سلام و وقت بخیر
من مدتی پیش ماشینی به نام همسرم خریداری کرده بودم و به مدت یک روز این ماشین را از او قرض گرفتم و همراه پدرم راهی مکانی شدیم، اما در این حین تعدادی به ما حمله ور شدند و به پدرم ضرباتی جبران ناپذیر با چاقو وارد کردند و خساراتی به ماشین زدند و ماشین را سرقت کردند و بعد از مدتی ماشین دچار سرقت قطعات پیدا شد بعد از آن با توجه به عدم دستگیری سارق تمام مخارج بیمارستان را پدرم متقبل شدند و من نیز هزینه های آسیب دیده ماشین را جبران کردم
و آیا من میتوانم از همسرم درخواست پرداخت هزینه قطعاتی که برای ماشینش خریده ام را با وجود داشتن فاکتور آن ها به قیمت روز بکنم؟ (با توجه به اینکه در امانتداری اصلا کوتاهی نکردم)

۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مطابق قوانین مسولیت مدنی خسارت ها متوجه خودتان میباشد و امکان رحوع به همسرتان در این مورد وجود ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

خیر خودرو در ید شما بوده و خساراتی ب آن وارد شده و با اینکه قصور و دخالتی در خسارت نداشتید لیکن مطالبه وجه از همسرتان نیز توجیهی ندارد و راه ب جایی نخواهد برد،در مورد سوال اول منظور شما شفاف نیست و مشخص نیست ک ب چه دلیلی پدر شما میبایست از همسرتان شکایت کند؟؟؟؟؟؟

همانگونه که تحویل گرفته اید می‌بایست تحویل دهید.

با سلام خیر امکان شکایت از همسرتان وجود ندارد.

درود بر شما با توجه اینکه شما خیانت در امانت نکرده اید میتوانید مطالبه وجه کنید ولی اخلاقا نمی توانید از طرفی شما می فرمائید خودرو را برای ایشان خریدید حالا چی شده میخواهید درخواستی بنماید

درود : اگر در نگهداری اتومبیل تعدی و تفریط نکرده باشید و از زمان عاریه گرفتن نگذشته باشد و مسافت بیشر از اذن نرفته باشید و اتومبیل را در معرض خطر سرقت قرار نداده باشید و جایی که برده اید مخاطره آمیز نبوده، بعد به صورت اتفاقی چنین اتفاقی افتاده باشد عاریه گیرنده ضامن نیست، و شما قانونا می توانید خرج کردها را مطالبه کنید. اما بدور از رفتار بزرگ منشانه است. منش و رفتار شما زیر سوال خواهد رفت.

شما باید مال امانی را به حالت زمان قبض، به مالک تحویل دهید و همسر بی اطلاع و بدون سوءنیت مسئولیتی ندارد.
همچنین پدر شما میتواند دیه یا ارش جراحات را طی دادخواستی از صندوق تامین خسارت های بدنی مطالبه نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط