🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پدر میتواند با توجیح فرار از خانه که بدون اجازه ی پدرش و جهت تحصیل به شهری دیگر میرود، شکایت کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۶

اگر دختر به سن ۱۸ سالگی رسیده باشد و برخلاف خواست و اجازه ی پدرش به شهر دیگری برای تحصیل در دانشگاه برود، پدرش میتواند از او با عنوان فرار از خانه شکایت کند و ایا پلیس او را به خانه برمیگرداند؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه دختر به سن قانونی رسیده و میتوانند مستقل تصمیم بگیرد و فعل مجرمانه ای انجام نداده ،شکایت پدر فاقد وجاهت قانونی است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
باتوجه به اینکه به سن قانونی رسیده اندومیتوانند مستقل باشندودرخصوص تحصیل شکایت پدر رد میشود

سلام امکان شکایت وجود داره اما در مرجع قضایی یا انتظامی از شما سوال میشه که آیا مشکلی دارید ؟ وقتی در حال تحصیل باشید و بدونند اختلاف خانوادگی هست ، ادامه شکایت منتفی خواهد شد

سلام تحت هیچ شرایطی پدر نمی تواند الزام دختر به برگشت را بخواهد مگر نیازمند مراقبت باشد

درود بر شما
در اموری که انجام نظر پدر مانع از پیشرفت میگردد باید از دادگاه اجازه اخذ کنید تا پدرتان شما را نتواند الزام به امری که غیر شرعی و اجتماعی نیست بنماید

سلام وارادت
خیر شکایت پدر در این خصوص وجاهت قانونی ندارد و رسیدگی نمیشود و اینکار شما جرم نیست . ولیکن ممکن است باعث کدورت و رنجش در خانواده گردد .

شکایت پدر در این مورد فاقد وجاهت قانونی است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط