آیا پرداخت دیه توسط اداره بیمه امکانپذیر می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۲

باسلام و روز خوش خدمت وکلای محترم
اینجانب در تاریخ 95/7/10 تصادف کرده و مقصر حادثه بودم، مصدوم حادثه مسافر بنده بود. بیمه گزار من ، بیمه ایران و رقم بیمه من ، 253 میلیون کامل است. دادگاه بدوی بنده را به پرداخت 13 میلیون تومان دیه بابت مصدوم ، محکوم کرده است
سوال1:
باتوجه به اینکه من مسافرکشی میکردم و کاربری خودروی بنده شخصی است، آیا بیمه تمام رقم 13 میلیون دیه را پرداخت میکند ؟

سوال 2: درشب حادثه شخصا، مصدوم را به پزشکی قانونی مرکز برده و در آنجا نظریه کارشناسی مبنی بر یک درصد دیه انسان کامل صادر گردید. بدون اینکه در ذیل نامه اشاره ای به نیاز مجدد به معاینه ذکر شده باشد. در حالی که بعدا متوجه شدم مصدوم 3 روز پس از حادثه مجددا به پزشکی قانونی شعبه شمیرانات مراجعه کرده و اینبار موارد بیشتری برایش لحاظ شده بدون اینکه رقم دیه ای در نامه جدیدش مشخص شود. وقتی جزییات رای دادگاه را خواندم موارد مطرح شده به موارد ذکر شده در نظر دومین پزشک قانونی نزدیک است. آیا میتوانم علیه این فرد شکایت کنم و یا باید در دادگاه تجدید نظر درخواست بدهم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت مقصر بودن شما بیمه گذرا موظف است تا سقف تعهد خود نسبت به پرداخت دیه اقدام نماید .درصورتی که نسبت به نظریه پزشکی قانونی اعتراض دارید باید در مهلت مقرر اقدام به آن نمایید.موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط