آیا پرونده به دادگاه کیفری فرستاده نشده یا در قسمت باز پرسی مختومه شده است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۲

با سلام و تشکر فراوان از راهنمایی شما در تاریخ ۹۸/۱۱/۲۳ باز پرس قرار جلب دادرسی در شکایت شخصی از بنده مبنی بر ممانعت از حق صادر فرمودند. در تاریخ ۹۸/۱۱/۳۰ به سایت پی گیری پرونده مراجعه کردم در قسمت روند کار پرونده صدور قرار جلب دادرسی اخرین موضع ثبت شده بود ولی در قسمت خلاصه پرونده و آخرین موضوعات نوشته شده" پرونده فاقد موضوع فعال میباشد." و" پرونده مختومه شده است."ایا معنی اش این است که پرونده به دادگاه کیفری فرستاده نشده است یا در قسمت باز پرسی مختومه شده است؟ با تشکر مجدد از شما .

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرونده باید به دادگاه ارسال شود و صرفا در آن شعبه مختومه است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام،پرونده با کلاسه جدید به دادگاه فرستاده خواهد شد.

با سلام پرونده شما به دادگاه کیفری ارسال گردیده است

با درود اگر جلب به دادرسی صادر شود پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد باکلاسه جدید

سلام در باز پرسی پرونده شما مختومه گردید و ب کیفری ارسال شده

در صورت صدور قرار جلب دادرسی ، پرونده به دادگاه کیفری ارسال شده و تحت کلاسه جدید در ثنا درج میگردد .

پرونده شما به دادگاه کیفری فرستاده شده و در قسمت بازپرسی مختومه شده است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط