🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پرونده خیانت در امانت که مختومه شده است می تواند دوباره به جریان بیفتد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۷

سلام
چند ماه پیش چهار عدد گوشی موبایل را در دو بسته پستی به یک راننده ماشین بین شهری سپردیم که از شهری به شهر دیگر آن را هم نموده و تحویل دهد راننده خودش موفق به حرکت نشده بود و آن را به شخص دومی سپرده که آن را تحویل مقصد نماید اما راننده دوم جعبه ها یکی از جعبه ها را باز کرده و یکی از هوش دارا از آن خارج بوده است بعد از اینکه متوجه این امر شدیم از راننده اول به عنوان خیانت در امانت شکایت کردیم و برای ردیابی گوشی نیز شکایت تحصیل مال غیر انجام شد.
پرونده اول به عنوان خیانت در امانت در دادگاه در مرحله قرار اولیه به دلیل نقص در محتویات پرونده برای متهم قرار منع تعقیب صادر شد اما از طریق دفاتر قضایی اقدام به اعتراض به قرار نمودم و محتویات و ادله جدید به پرونه اضافه شد.
شعبه تجدید نظر جلسه رسیدگی مجدد برای پرونده در نظر گرفت اما به دلیل مسافرت در روز جلسه نتوانستم حاضر شوم و دو روز بعد از آن به شعبه دادگاه مراجعه نمودم اما قاضی عنوان نمود چون در زمان جلسه حضور نداشته اید(متشاکی نیز حضور نداشته) پرونده مختومه اعلام شده است.
حال سوال من این است که آیا این پرونده (خیانت در امانت) که مختومه شده است می تواند دوباره به جریان بیفتد یا خیر.
متشاکی اهل شهر دیگری هست.
ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. قاضی میتونه بدون وجود شما هم بررسی کنه پرونده رو، و سخنان ایشان ، اصلا قانونی نبوده...شما میتونید با در دست داشتن ادله ای جدید پرونده زو دوباره به جریان بندازید.. شهود میتونه خیلی بهتون کمک کنه..

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط