🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پزشکی قانونی می تواند آسیب دیده را مجبور به عمل خاصی نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۱

با عرض سلام و خسته نباشید
پرونده ای دارم مربوط به تصادف در مدت 10 روز اول بعداز حادثه تصادف یعنی سال گذشته 2 مرتبه ترقوه یا شانه خود را جراحی کردم و متاسفانه ناموفق بوده اند هم اکنون بعداز گذشت 12 ماه با مراجعه به پزشک معتبر مبلغ هزینه ای در حدود 11 میلیون تومان برای جراحی شانه بنده مشخص شده اما نه این مبلغ را دارم و نه می توانم در کمتر از 6 ماه یا بیشتر این مبلغ را تهیه کنم.
اما پزشکی قانونی میگه یا باید آسیب دیدگی شانه را مورد جراحی قرار دهید یا پرونده شما را به صورت انصراف از عمل جراحی و به صورت ترمیم یافته خاتمه می دهیم که جمعا می شود 8درصد دیه کامل.(یک مرتبه پرونده بنده بسته شد با8 درصد دیه اما اعتراض کردم و هم اکنون در جریان است).
آیا پزشکی قانونی می تواند به عمل جراحی شانه بنده اصرار بورزد یا می تواند پرونده بنده را به صورت آسیب دیده خاتمه دهد ولی به دلایل دیگری این کار راانجام نمی دهد؟
لطفا بعد از پاسخگویی به سوال در مورد مشاوره تلفنی،نحوه برقراری تماس و هزینه آن بنده را راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مختارید تا آنچه که پزشکی قانونی طبق قانون به شما گفته است عمل نمایید ولی نمی تواند شمار را مجبور به انجام عمل خاصی کند.موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط