🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پزشکی قانونی می تواند زمان دقیق زایل شدن پرده بکارت را تشخیص دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۶۴۷

سلام من حدود ۳تا ۴سال پیش نامزد کردم با همسرم فقط ۱باررابطه داشتم و از هم به دلایلی جدا شدیم و من بعد از اون یک بار تا الان هیچ رابطه ای نداشتم ،پرده ی من حلقویه و پیش دکتر که رفتم گفت آسیب دیده اما کامل پاره نشده و حتی گفت اگه میخوای ترمیم کن الان با کس دیگه ای نامزد کردم و میگه چون نامزد داشتی باید ببرمت پزشک قانونی تا خیالم راحت شه و نمیدونه من یک بار رابطه داشتم اگر بعد از عقد با خود ایشون رابطه بر قرار کنم و بعد به پزشک قانونی برم با توجه به اینکه پردم فقط آسیب دیده بعد از ۳سال و نیم میگن که مربوط به کی بوده یا میگن مربوط به الان بوده؟اگر پرده ی من توسط همسرم کامل پاره شه پزشک قانونی زمان پاره شدن پرده رو کی میبینه؟لطفا جواب بدین خیلی برام حیاتیه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی تشخیص زمان دقیق زوال پرده بکارت بعد از 4 سال از طریق پزشکی قانونی امکان پذیر نیست. در صورت برقراری رابطه با نامزد دوم نمی توان تشخیص داد که قبلا یک رابطه ناقص داشته اید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط