🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پزشکی قانونی می تواند علت و زمان حدودی ازاله پرده بکارت را تشخیص دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۹۲۶

شرح قضیه :
بنده چند ماه با دختری رابطه عادی داشتم ولی رابطه جنسی نداشتیم ، قصد ازدواج داشتم و به او قول ازدواج برای دو سال بعد را دادم . بعد از چند ماه دختر شروع به بهانه گیری کرد و گفت که باید زودتر بیایی . او از قبل پرده بکارت نداشت و به من گفته بود که به طور مادرزاد پرده نداشته است یا احتمالا در تصادفی در کودکی پرده اش از بین رفته است.(با فرض اینکه راست گفته باشد) حالا او شروع به تهدید کرده است که به همه می گوید که من کسی هستم که پرده ی او را زده است تا من را مجبور کند که به خواستگاریش بیایم .
سوالات من :
1 - آیا پزشکی قانونی می تواند علت و زمان حدودی حذف پرده بکارت را مشخص کند ؟
2 - آیا پس از اینکه نتوانست اثبات کند من با او رابطه جنسی داشته ام (ولی او رابطه ای داشته چون بکارت ندارد )، اینکه چه حرف هایی در مثلا تلگرام بین ما در مورد رابطه جنسی رد و بدل شده ، می تواند باعث شود که اتهامی به من وارد شود ؟
یا مثلا ممکن است دو ماه قبل از من با دوست پسر قبلی اش رابطه داشته بوده باشد و در شکایت خود بگوید که ما از آن زمان باهم بوده ایم
در کل می خواهم بدانم چگونه چیزهایی به عنوان مدرک توسط او میتوانند ارائه شوند .
ما خانوده آبرو مندی هستیم و از روی حماقت با چنین دختری وارد رابطه شدم ، به همین علت او دارد از این محافظه کار بودن ما سو استفاده میکند .
ببخشید که سوالم طولانی شد
از اینکه وقتتان را در اختیارم گذاشید بی نهایت سپاسگذارم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدت زمان زیادی از اولین رابطه جنسی گذشته باشد تشخیص اینکه عدم وجود بکارت بصورت مادر زادی بوده یا اینکه با ایجاد رابطه جنسی زایل شده کار بسیار دشواری است و امکان دارد تنها زمان حدودی ازاله بکارت تعیین شود.پیام هایی که در تلگرام رد و بدل می شود در دادگاه دلیل محسوب نمی شود. و شما می توانید آن را انکار نمایید.در نظر داشته باشید اقرار به نزدیکی توسط این خانم با شما تنها به ضرر خودشان است زیرا در دادگاه اعتراف به داشتن رابطه نامشروع نموده اند در حالی که شما منکر آن هستید. و دلیل محکمه پسندی علیه شما وجود ندارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط