🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پزشک عمومی با سمت رییس پزشکی قانونی، می تواند به نظر متخصص پزشکی قانونی همان مرکز در پرونده تصادف نظر دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷

باسلام
تیر۹۵تصادف کردم ،پیشانی ام بصورت خط عمودی تا مرکز سرم جراحت برداشت وبخیه شد وبعداز ۱سال نمی توانم پیشانی ام را چین بدهم و بالا ببرم ، طی سی تی اسکن و نامه از پزشک متخصص مغز واعصاب به علت اسیب عصب پیشانی ، نامه عدم تحرک عضله فرونتال را داد و پزشک پزشکی قانونی که "متخصص پزشکی قانونی است"که طی این ۱سال مرا معاینه می کرد انرا" عدم حرکت پیشانی" را در پرونده ام لحاظ کرد وجهت تعیین ارش پرونده ام را بست .
اما رییس پزشکی قانونی که خانم است و پزشک عمومی است با مطالعه پرونده ام می گوید که سی تی اسکن و نامه عدم تحرک قبول نیست و حتما باید نوار عصب از پیشانی ام بیاورم و نامه ای به پزشکی "غیر از پزشک مغز و اعصاب خودم "داد که نظر اورا با نوار عصب برای رییس پزشکی قانونی ببرم
ایا با وجود نظر "پزشک متخصص پزشکی قانونی" که از ابتدای تصادف او مرا دیده و بارها طول درمان داده ،حالا خانم رییس پزشکی قانونی می تواند چنین نظری دهد وکارش قانونی است ؟
که به احتمال قوی بخاطر اختلافات درون سازمانی است

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک نظر نهایی پزشکی قانونی است که به دادکاه اعلام میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط