🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پس از مختومه شدن پرونده مهریه با طلاق توافقی باید هزینه های تجدیدنظر خواهی مهریه پرداخت گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۲۲

با سلام
از متخصصین محترم تقاضا دازم که راهنمایی بفرمایند
من و همسرم تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم و در حال طی کردم مراحل مشاوره اجباری هستیم تا گواهی عدم سازش صادر بشه
همسرم گفته در ازای طلاق مهریه را میبخشه ولی برای اینکه من از طلاق منصرف نشم پرونده مهریه را مختومه نمیکنه و الان منتظر صدور رای دادگاه بدوی هستیم.
حال سوال بنده اینه که اگر من به جهت اطاله دادرسی در پرونده مهریه، پس از صدور رای دادگاه بدوی تجدیدنظر خواهی کنم و اعسار از پرداخت هزینه تجدیدنظر خواهی کنم
اولا چقدر زمان میخرم تا قبل از اجراییه مهریه، طلاق توافقی انجام شه؟
ثانیا پس از طلاق ایا باید برای تجدیدنظر خواهی که برای مهریه کرده بودم هزینه دادرسی پرداخت کنم یا اینکه چه اعسارم ثابت شه و چه نشه کلا پرونده مهریه مختومه میشه و هزینه ای نداره؟
و سوال آخرم: پس از گرفتن گواهی عدم سازش از مرکز غربالگری تا اتمام کار و ثبت در دفتر طلاق حدودا چند روز زمان خواهد برد؟
خواهش میکنم در صورت امکان بخونید و بهم جواب بدید؛ متشکرم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، وقتی قصد ادامه دعوا رو ندارید نیاز به پرداخت هزینه دادرسی نمی‌باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط