🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پلیس اجازه مداخله دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۵۶

یک توصیح جامع و دقیق همراه با سند میخواستم راجع به دو سوال. اگر دختر و پسری در مکان عمومی مقل پارک حضور داشته باشند پلیس میتواند مداخله کند یا خیر و اگر به انها تهمت روابط خارج عرف توسط پلیس زده شده باشد چگونه میتوان رد اتهام کرد و ایا اجازه انتقال شما به کلانتری را دارند؟
اگر ممکنه توضیح جامعی بدهید ممنون
حکم نشستن دختر و پسر در یک ماشین در مکان عمومی چیست و آیا پلیس میتواند مداخله کند؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صرف حضور دختر وپسر در پارک یا خوردو نمی تواند جرم رابطه نامشروع باشد واین موضوع از نظریات مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه ونظرات فقهای عالیقدر مثل امام خمینی(ره) وتفاسیر مواد قانون مجازات در این خصوص ،محرز می باشد..به هر حال تصمیم در این موارد با دادگاه است وپلیس امنیت اخلاقی در مواردی ورود پیدا می کند که به هر حال اگر پسر و دختر رفتار خلاف شان در پارک داشته باشند انها را نزد مقام قضایی معرفی می کند ولی اگر رفتار خلاف شان در مکان های عمومی نداشته باشند صرف حضور انها در پارک ،حق مداخله ندارند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط