🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پلیس امنیت اخلاقی حق گرفتن گوشی را دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۳۳۲

خسته نباشی خیلی نگرانم که این سوال جوابش چی میشه ممنون میشم بهم پاسخ بدین.
روز پنج شنبه در کافه مشغول خوردن فست فود و انجام کارای کامپیوتری با لبتابم بودم که پلیس اومد همرو بازداشت کرد و ازمون تعهد گرفتن ولی گوشیارو به عنوان ضمانت ازمون گرفتن و گفتن باید صبر کنید تا روزی که قاضی میاد اینجا دو تا سوال دارم اینکه حق گرفتن گوشی دارن؟ و اینکه حکمش چی میشه؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست عزیز بدون دستور قضایی امکان پذیر نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که بدون دستور قضایی چنین موردی اصولا ممکن نیست.

با سلام
خیر بدون دستور مقام قضایی چنین اقدامی امکان پذیر نمی باشد.

پلیس امنیت اخلاقی بدون حکم قضایی حق گرفتن گوشی ندارند مگر در مواردی که جرم مشهود (مثلا در مرئی و منظر آنها انجام شودو ......)ولی متاسفانه و درعمل و به بهانه اینکه به عنوان ضمانت جهت حضور شما نزد قاضی کشیک یا قاضی رسیدگی به پرونده اینکار را انجام میدهند.واین عمل تخلف است

خیر حق چنین کاری ندارند و تخلف انجام داده اند و قابل پیگیری می باشد . شما میتوانید از طریق تلفن ۱۹۷ از ایشان شکایت نمایید و گوشیتان را پس بگیرید .

با سلام
در صورتی میتوانتد چنین اقدامی انجام دهند که در این خصوص حکم داشته باشند.
منظورشون از اینکه گفتن تا روزی که قاضی بیاد اینجا چی بود؟ قاضی کجا باید بیاد؟

مشاوره‌های حقوقی مرتبط