🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پلیس فتا به صورت تلفنی افراد را احضار میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۵۸

عرض ادب و خسته نباشید خدمت شما ،

ببخشید که توضیحات طولانی هست و لطفا و خواهشا بخونید

چند روز پیش از یک شماره ثابت با من تماس گرفتن و گفتن از پلیس فتا تماس میگیرن و عنوان کردن که از حساب یک نفر که شاکی هست توسط من مبلغی برداشت شده ( البته من در ایران زندگی نمیکنم) ،
فردای اون روز با همون شماره ثابت (شماره شهرستان)
دوباره با من تماس گرفتن اما خود اون شخص که شکایت کرده فقط با من صحبت کرد و گفت که باید مبلغ را عودت بدهم ، من ایشون رو شناختم (چند ماه قبل از مسافرای من بود ، من کار اجاره روزانه آپارتمان و هتل انجام میدم ، ایشون میخواستن جایی رو پیدا کنن که با کارت ایرانی دلار تهیه کنن و منم گفتم که میتونم این مبلغ رو (300 دلار) پرداخت کنم و ایشون به حساب من مبلغ رو کارت به کارت کنن با همراه بانک ، ایشون ابتدا انجام داد و بعد گفت که نمیشه و گفت از گوشی من استفاده کنه و با برنامه همراه کارت اینکار رو از طریق گوشی خودم با همراه کارت انجام دادن و حالا هم که ظاهرا شاکی هستن که من با استفاده از اطلاعات کارتشون مبلغ رو از حسابشون برداشت کردم

الان من نمیدونم باید چیکار کنم چطور متوجه بشم که واقعا این تماس از طریق پلیس فتا هست و یا اینکه این آقا این شکایت دروغی رو واقعا انجام داده چون با گوشی من اینکارو کرده و منم رسید ندارم از این بابت که بهش دلار دادم

خواهشا راهنمایی کنید من نگرانم که برای اقامتم مشکلی پیش بیاد

لطفا راهنمایی کنید ، ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه نیاز باشد برای شما از طرف پلیس فتا احضاریه ارسال خواهد شد لذا به تماس تلفنی ایشان جوابگو نباشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط