🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پلیس فتا می‌تواند با تماس تلفنی اعلام جرم کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸

مدتی قبل پلیس فتای مشهد طی تماس تلفنی موضوع شکایتی از همسرم را مطرح کرد که برای بررسی آن باید به مشهد می رفت اما به دلیل اینکه ابلاغیه تلفنی بود همسرم پیگیری نکرد، بعد از مدتی مجددا تماس گرفتن و در مورد شکایت از همسرم گفتن که از طریق نرم‌افزاری که روی موبایل همسرم بوده مبلغی پول از حساب فردی جابجا شده و به حساب شخص دیگری منتقل شده ضمن اینکه نرم افزاری که پلیس فتا در موردش صحبت می کرد رو اصلا همسرم نمی دونست چیه و روی موبایلش هم نبوده حتی بصورت آنینستال هم نداشته این نرم‌افزار رو، بعد ازینکه همسرم گفت به احضاریه تلفنی جواب نمیده پلیس فتا گفت در سامانه ثنا ثبت نام کن تا ابلاغیه رو برات بفرستیم حالا سوال من اینه که این موضوع واقعیه؟ در حالیکه همسر من نه مشهد بوده نه نرم افزار داشته نه شاکی رو می شناسه و چقدر میشه به صحت این ابلاغیه‌های ارسال شده اعتماد کرد؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای صحت واقعی بودن موضوع ، می توانید به دادسرا قسمت رایانه مراجعه و مطلع شوید . اصولا صدور ابلاغیه با مرجع قضایی است

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط