🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پناهنده شدن جرم است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹,۰۲۱

سلام

دوست من در ترکیه پناهنده بودند پرونده ی خود را بسته و به ایران بازگشته و دوباره قصد ورود به ترکیه را داشته کشور ترکیه دیپورت کرده و ایران پاسپورت را اخذ نموده,ولی تو پاسخ گفته اقامت داشتم تموم شده.

آیا ایران متوجه پناهنده بودن می شود حکم یا جرمش چیه؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف پناهندگی جرم نیست .‌مگردرطول مدت پناهندگی مرتکب جرمی شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام و احترام
اگر بدون ارتکاب جرم درخواست پناهندگی کشور را کرده و مجددا به ایران باز گردد جرم و مجازاتی نخواهد واشت

با احترام در قوانین و مقررات جزایی عنوان مجرمانه ای به نام پناهنده شدن وجود ندارد ولی چنانچه شخص یاد شده در طول مدت پناهندگی اعمالی بر ضد نظام و کشور مثل مصاحبه و یا شرکت در تجمعات علیه نظام و غیره و یا توهین به مقدسات و یا توهین به مقامات و نشر اکاذیب و غیره انجام داده باشد اعمال مذکور جرم و قابل تعقیب خواهد بود. البته بدیهی است اگر بطور غیر قانونی از کشور خارج شده باشد به جرم خروج غیر قانونی هم قابل محاکمه و مجازات خواهد بود. شاید بتوان از ماده ۶۹ قانون مجازات اسلامی نیز استفاده و برای اینگونه موارد تعیین مجازات کرد که به شخصه موافق این تفسیر و برداشت نیستم.. این ماده عنوان میکند مرتکبان جرائمی که نوع یا میزان تعزیر آنها در قوانین موضوعه تعیین نشده است به مجازات جایگزین حبس محکوم می گردند. که شاید این ماده دستاویز دادگاه برای محاکمه و مجازات شخص پناهنده بتواند قرار گیرد.

با سلام
اگر کسی در داخل کشور مرتکب جرمی نشده و خروجش از کشور هم قانونی بوده است و پس از آن درخواست پناهندگی به کشور دیگری داده باشد می تواند مجددا به کشور بازگردند و با مجازات روبرو نخواهند شد. این که عموما تصور می کنند به واسطه خروج و درخواست پناهندگی به کشور دیگری با حبس های طویل المدت روبرو می شوند، صحیح نیست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط