🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پیامک به خانمی دیگر خیانت محسوب میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۶

همسرم بارها تا جایی که من متوجه شدم با خانم ها ارتباط تلفنی و پیامک داشته بارها مچ او را گرفته ام و وهر بار با خواهش و عذرخواهی و اظهار ندامت مانع از جدایی میشود و اعتقاد دارد این کار او خیانت محسوب نمی شود از نظر قانون کار او خیانت هست یا نه ؟
آیامیتوانم به عنوان خیانت شکایت کنم؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.
البته شکایتی تحت عنوان خیانت وجود ندارد و یک تعریف عرفی است، اما اگر ادبیات، متن و محتویات پیامها مستهجن یا مبتذل باشد و یا مدرک یا ادله دیگری مبنی بر روابط نامشروع ایشان دارید می توانید از ایشان با عنوان روابط نامشرع شکایت کنید.
پیروز باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام
در قانون چیزی تحت عنوان خیانت وجود ندارد در صورتی که شما اطمینان از روابط نامشروع ایشان دارید می توانید جهت شکایت اقدام نمایید

سلام
جرمی تحت عنوان خیانت وجود ندارد ولی چنانچه دلایل کافی و محکمه پسند دارید می توانید شکایت روابط نامشروع کنید.

صرف‌ارتباط‌از‌طریق‌تلفن‌رابطه‌نامشروع‌‌و‌خیانت‌نیست‌ولی‌برخی‌دادگاه‌ها‌اعتقاد‌به‌رابطه‌دارند‌ولی‌اگر‌محتویات‌مستهجن‌و‌مبتذل‌رد‌و‌بدل‌شود‌طبق‌قانون‌جرایم‌رایانه‌ای‌قابل‌تعقیب.و‌جرم‌است‌.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط