آیا پیامک و صدای ضبط شده و اسکرین شات پیام ها در فضای مجازی میتواند مدرک باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱,۵۳۹

با سلام.بنده یک استاد جوان دانشگاه هستم و بعد از سهترم دانشجویی ادعا کرده که من یک سال و نیم پیش. با تلفن و مکالمه از خط خودم و همچنین پیامک و یا تلگرام مزاحمت ایجاد کردم و پیشنهاد بی شرمانه دادم. این شخص قبلا دروس بنده را افتاده و حالا شکایت میخواهد بکند.باتوجه به اینکه ساخت اسکرین شات در تلگرام با نرم افزار های ابتدایی قابل انجام است ایا برای دادگاه مستدل است؟نرم افزارهای ساخت پیامک جعلینیز در اینترنت فراوان است که قابقابلیت تبدیل صدای مرد به زن و بالعکس را دارد. ایا با این سه مورد و با اینکه یک سال و بیشتر میگذرد و زمان ساخت مدارک موجود بوده ایا این مدارک مستدل است؟
بنده تنها این احتمال را میدهم که به خاطر یک پروژه نظامی گوشی موبایلم خیلی اوقات در اختیار دیگرن است و ممکنه این افراد اقدام کرده باشند.حال سوالم این است که ایا این فرد با این ادله که دارد میتواند اثبان کند یا قاضی قبول نخواهد کرد؟در صورتی که بنده گفته ام نه صدای من است و نه من پیامی داده ام. ایا اگر از گوشی من واقعا مزاحمت شده باشد و با اینکه من نمیدانستم ایا جرم متوجه من است؟تاوانش چیست؟
باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شماره شما توسط دستور مخابرات پرینت گرفته شود و شماره متعلق به شما باشد مجازات برای شما تعیین خواهد شد ولی صدای ضبط شده و یپامک صرفا اماره میباشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط