🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا پیگیری از طرف پلیس فتا برای پیج های مستهجن امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۱۳

سلام بنده ۳ سال پیش اکانت اینستاگرام داشتم فقط ایمیل وارد کرده بودم ایمیل خودم بود یه شخصی ازم درخواست خرید کرد خواست اکانتم رو بخره ایمیل نداشت گفت ایمیل بسازم واسش من ایمیلی ک واسشون ساختم با شماره دوستم بود ساختم و زدم داخل اکانت و فروختم بهشون-بعداز ۳ سال زنگ زدن به دوستم که اره شما پیج غیراخلاقی دارید و .. شخصی که پیج رو خریده بود عکسای مستهجن گذاشته بود من هم بی اطلاع-دوستم هم بی اطلاع بودن_وقتی دوستم به من گفتن من تازه یادم افتاد که بله با شماره دوستم برا طرف ایمیل ساختم_من ادرس ایمیل رو داشتم پسوورد رو هم یادم بود_رمز پیج رو دراوردم از طریق ایمیل- و اکانت و ایمیل رو برای همیشه پاک کردم_خواستم بدونم مشکل حل میشه یا هنوزم میشه پیگیری کرد؟؟واقعا بی تقصیر بودم این وسط بنده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه ایمیل متعلق به ایشان بوده است لذا از طریق شماره تلفن و آی پی شناسایی شده اند و انگار که جرم را ایشان انجام داده اند مگر اینکه بتوانید اثبات کنید که فکر میکنم قابل اثبات هم نباشد. ایمیل را خود شخص مذکور میتوانسته اند خودشان درست کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط