🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا چون قرار نهایی صادر کرده و قرار ابطال کرده میتونم مجدد باز شکایت بکنم یا خیر؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۳

سلام وقت بخیر
در جریان شکایت از کارفرمام هستم در وزارت کار به دلیل معوقات مالی و بیمه و پاداش و عیدی و سنواد و غیره جلسه رسیدگی به این شکایت من در وزارت کار برگزار شد ولی متاسفانه دیر رسیدم و پرونده بنده نمیدونم بررسی کردن یا نکردن به حرحال بعد دو سه روز رای صادر شد و قرار نهایی صادر شد و کسی که پرورنده بررسی کرده بود قرار ابطال درخواست صادر کرده حالا بنده اگر رای تجدید نظر بخوام بزنم دوباره همین کسی که پرونده بنده رو بررسی کرده مجدد بررسی میکنه یا پرونده دسته کسی دیگه می افته چون احساس کردم از سمت کارفرمام ایشون شارژ شدن و هر گونه ادعا بنده رو رد میکنن درصورتی که به حق و درست بوده
لطفا راهنمایی کنید ممنون

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به اعتراض اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بادرودوسلام درموعد مقرر برای اعتراض اقدام نمایید.

درود
در صورت اعتراض ، پرونده توسط افراد قبلی رسیدگی نمیگردد و به هیات رسیدگی ارجاع می شود .

با درود..
در صورت اعتراض و تجدیدنظرحواهی،، پرونده شما به مرجع بالاتر ارسال می گردد و مطمئنا توسط افراد دیگـری مجـددا بررسی و رسـیدگی می گردد..

خیر. پرونده توسط همان افراد رسیدگی نمی شود بلکه به مرجع بالاتر و نزد افراد دیگر ارسال خواهد شد.

درود بر شما، بهتر است در مهلت مقرر جهت اعتراض اقدام کنید.

با درود اگر در مهلت مقرر متقن معترض شوید توسط هیت دیگری رسیدگی می‌شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط