🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا چک کلا ابطال و از درجه اعتبار ساقط میشه یا به ورثه شاکی میرسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۰

سلام وقت بخیر
شخصی از بنده چکی داشت و بعد از ۷سال که هیچ اقدامی نکرده بود چک رو به شخص دیگری فروخته است و شخص دوم یا اول نمیدونم کدوم چک رو جعل کرده و ازم شکایت کرده و اصلا به هیچکدوم از جلسات رسیدگی و تامین خواسته و... نیومد من در جلسه اول به قاضی گفتم که چک جعل شده و قاضی کارشناس تعیین کرد و اخطاریه برای شاکی فرستاد که اصل چک رو بیار برای کارشناسی اما اصل چک رو نیاورد و ۳ روز مونده بود به پایان وقت کارشناسی قاضی حکم صادر کرد و پرونده رو به نفع بنده رد کرد اما بعداز رد پرونده شخص اومد و ادعا کرد که چرا قاضی حکم صادر کرده و تجدید نظر خواهی کرد اما چند روز قبل شاکی فوت کرد الان باید به داداگاه اعلام کنم؟ و چه اتفاقی برای پرونده میافته آیا چک کلا ابطال و از درجه اعتبار ساقط میشه یا به ورثه شاکی میرسه مچکرم از راهنماییتون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از فوت شاکی ، وراث میتوانند پیگیر پرونده متوفی باشند

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام
به ورثه منتقل خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط