🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا کارشناسان خط نگاری میتوانند با استفاده از کپی مدارک جعلی بودن امضا را تشخیص دهند؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۳۱,۱۲۸

باسلام آیا می شود نامه ایی را که اصل آن موجود نیست اثبات کرد که امضا ان جعل می باشد و یا جاعل آن از طریق کارشناس خط مشخص می گردد.
متشکرم

۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام کاربر‌گرامی
تشخییص این امر بدون وجود اصل سند بعید است

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
در فرض تشخیص اختلافات بارز در زوایای امضاء توسط کارشناس ، به جهت انجام کارشناسی بر روی کپی، نظریه کارشناس قانونا فاقد اعتبار و غیر قابل استناد است .

با سلام در خصوص برگ کپی کارشناس نمی تواند از لحاظ فنی بررسی نماید و جعل قابل تشخیص نمی باشد

با سلام از کپی نمیتوان بر جعل بودن ان نظر داد

البته برای اثبات جعل بودن یک سند ، صرفا کارشناسی ملاک نیست و میتونید از قرائن دیگه مثل تطبیق اسناد و شهود و اقرار متهمین در جهت علم قاضی استفاده کنید

سلام در مورد کارشناسی خط و امضا اصولا بدون وجود سند ، قرار کارشناسی قابل اجرا نخواهد بود

با درود..
با توجه به اینـکه برگ کپی شده را نمی توان اساس تطبیق قرار داد، لذا جهت انجام کارشناسی ارائه اصـول اسناد و یا اصل مدرک مورد ادعا حتـما باید ارایه شود..
موفق و پیروز باشـید..

مشاوره‌های حقوقی مرتبط